17 Numaralı Gözlüklerinden Kurtuldu

Sağlık sektöründe kalitenin adı ve öncüsü olan Bahar Hastanesi Göz Merkezinde ameliyat olan 23 yaşındaki Leyla Kurtulgu isimli hastanın gözüne yapılan özel işlem ile  -17 numaralı gözlüklerinden kurtuldu.

Ameliyatı öncesi sağ gözü -9 dp miyop ve sol gözde -17 dp miyop olan hastanın Refraktif Cerrahi açısından muayenesi yapılıp değerlendirildikten sonra ameliyata alındı ve her iki gözüne Excimer Laser ile Art-LASIK işlemi uygulandı.

Başarılı geçen ameliyat sonrası hastamızın sağ ve sol gözü sıfır dereceye kadar düşmüştür. Önceden kendi gözüyle gözlüksüz ancak yarım metreyi görebilirken, ameliyat sonrası kendi gözüyle 60 metreyi görebilir  duruma gelmiştir.

Bitlis'te yaşayan ve ameliyat için Bursaya gelen Leyla Kurtulgu  “ Birçok hastaneye gittim ve bana ameliyat olamazsın dediler. Çaresizdim gözlerim iyi görmediğinden dolayı çok sıkıntı yaşıyordum. Bir yakınımın tavsiyesi üzerine Bahar Hastanesine başvurdum.  Beni operasyonumu başarıyla gerçekleştiren Op.Dr. Adnan Gül’e ve Bahar Göz Merkezinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum." dedi

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Bahar Göz Merkezi Uzmanlarından Op. Dr. Adnan GÜL “ Hastamız ameliyattan önce kendi gözüyle ancak yarım metreye kadar ki mesafeyi görüyordu şimdi ise normal bir insanın görme kalitesine ulaşmıştır. Refraktif Cerrahideki tecrübelerimizle çok yüksek Göz bozukluklarını da Excimer Lazer'le düzeltebilmekteyiz.” diye belirtti.
Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt ”Bahar Göz Merkezimiz ileri teknolojik tıbbi cihazlar sayesinde birçok yerde yapılamayan ameliyatları hekim kadromuz tarafından yapılması bizi gerçekten sevindirmektedir.” diye belirtti