2013 Yılın Annesi Fatma Zek

Bahar Hastanesi Anneler Günü nedeniyle “ Yılın Annesi” ile “Bahar Annesi”ni seçti.

 

Bahar Hastanesi’nde doğum yapan anne adayları içinden seçilen “Yılın Annesi” ile Bahar Hastanesi çalışanlarından seçilen “Bahar Annesi”ne Bahar Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Kurt plaket verdi.

Anneler günü münasebetiyle bu yıl Bahar Hastanesince 16.’si gerçekleştirilen “Yılın Annesi” ödülüne Fatma Zek (38) , “Yılın Bahar Annesi” olarak da Hatice Gezer  seçildi.

Bahar Hastanesinde doğum yapan 3340 anne arasından seçilen Fatma Zek annelik duygusu için gösterdiği azim ve fedakârlıktan dolayı yılın annesine layık görüldü.

Bahar Annesi Hatice Gezer (44) ise evlatları için  gösterdiği gayretkarane tutumlarından olayı plakete layık görüldüler.

Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt ”Tüm olumsuz şartlara rağmen tekrar anne olabilmek onurunu yaşamak için yeni bebeğinizi dünyaya getirdiniz. Göstermiş olduğunuz bu büyük azminizden dolayı 2013 yılında “yılın annesi” olmaya layık görüldünüz. Bu davranışınızın tüm annelere örnek olmasını diler, hayatta başarılar dilerim”

Yılın annesi seçilen Fatma Zek “Daha önce engelli bir çocuğumuz dünyaya gelmişti ve hamileliğim sürecince tansiyon ve şeker sıkıntım oldu. Evde engelli çocuğumu bırakıp hergün hastaneye gelmek zorunda kalıyordum. Yaşadığımız bu sıkıntılardan dolayı çocuğumuzun ismini Yusuf koyduk.  Tüm Bahar Hastanesi çalışanları ve doktorum Ayşe Erol’a çok teşekkür ediyorum.” diye belirtti.