Hemşireler Haftası Tavacı Recep ' de Kutlandı

Hemşireleri  Haftası nedeniyle Bahar Hastanesinde çalışan Hemşireler, Ebeler, ATT ve Sağlık personellere Tavacı Recepte yemek verdi.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemekte Bahar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt "Hemşirelik, sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından birisidir. Özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran ve zor bir meslek olan hemşirelik; insan hayatıyla yakından ilgili olan bir meslektir. Bu nedenle, sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir. Çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç olan insanlara hizmet vermektedir. İnsan hayatının kutsallığının farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan tüm hemşirelerimizin 'Hemşireler Haftasını kutlarım" dedi.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bu etkinliği düzenleyen Özel Bahar Hastanesi yönetimine teşekkür eden hemşireler, böyle özel bir günde hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini söylediler