Kazakistanlı Doktorlar Bursa Özel Bahar Hastanesini Ziyaret Ettiler


Kazakistan’ın Almatı (Almaata) şehrinden Bursa’ya Turistik gezi için gelen 13  Doktor bahar hastanesini ziyaret etti.
 3 çocuk hekimi, 2 kadın doğum Uzmanı ve 1 Endokrinoloji Uzmanı  olmak üzere toplam 13 kişi bahar hastanesini ziyaret ettiler. Hastanenin tüm bölümlerini,  hasta odalarını, Yoğun bakımı, Ameliyathaneleri ve teknolojik cihazlarını yakından inceleyen hekimler hastanedeki teknolojik imkanlarına hayran kaldı.

Bahar hastanesi yetkililerinin bu sıcak karşılamalarından misafirperver tutumlarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek şu cümlelerle düşüncelerini aktardılar. ”Teknolojiyi yakından takip edildiğini gördük. Temiz oluşu ve personelin yakın ilgi ve güler yüzlülüğü hastalara çok güzel yansıyor. Samimi ve içtenlikleri çok hoşumuza gitti. Teknolojinin tıpta erken teşhis ve tedavi sürecinde çok önemli bir yere geldi. Özel Bahar Hastanesi teknolojik alt yapısını görünce hayran kaldık.” Diye belirttiler. Ayrıca ”Böyle güzel bir hastanenin Kazakistan’da kurulması ve şube açmasını istiyoruz. Kazakistan da birçok Türk Okulu var niye Hastaneler açıp karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmuyoruz diye belirtti.
Bahar Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Yavuz Okur” Tüm orta asya cumhuriyetleri bizim ata yurdumuzdur. Kazakistan da bizim kardeş ülkemiz orada gelen misafirlerimiz bizi mutlu etti. Doktor arkadaşlarımız Almatada Hastane açmamızı istemelerinden çok memnun olduk İnşallah önümüzdeki yıllarda yurtdışına hastane yatırımı yapmayı düşünüyoruz.” Diye belirtti.