Özel Bahar Hastanesi Yılın Stresini Tuzaklı Piknik Alanında Attı

Güneşin kendini göstermesiyle birlikte ve yoğun bir çalışma dönemi geçiren Özel Bahar Hastanesi çalışanları mükemmel bir piknik organizasyonuyla bir araya gelerek stres attı.

Geleneksel hale gelen ve yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Bahar Pikniğinde renkli görüntülere sahne oldu. Tuzaklı Piknik alanında kendini doğanın güzelliklerine bırakan bahar hastanesi çalışanları doyasıya eğlenerek gün boyu stres attı.

Keyifli sohbetlerin yapıldığı çalışan çocuklarının da unutulmadığı piknik alanında dolu dolu bir hafta sonu geçiren bahar çalışanları doğanın verdiği huzurla enerji depoladı. Bahar Hastanesi Başhekimini Op. Dr. Ömer Kurt başkanlığında tüm bahar doktorları, çalışan ve ailelerinin de katıldığı bu muhteşem piknik organizasyonun da gün boyu güneşin tadını çıkaran bahar ailesi, düzenlenen bu tür faaliyetlerin kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek seneye tekrar bir arada olmak için sözleşip keyifli bir pazar geçirmenin verdiği mutlulukla alandan ayrıldılar.