Bahar Sağlık Gurubundan Vefa Örneği

Baharda yılın anneleri seçildi.

Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında kaybettikleri çalışanları Ramazan Kulu'nun Eşi Muazzez Kulu  bahar sağlık gurubu tarafından yılın annesi seçildi, Ayrıca Bahar Hastanesi çalışanlarının seçmiş olduğu yılın bahar annesi ödülüne de Esra Ülker layık görüldü duygu dolu anların yaşandığı törende ödülleri  gurubun genel koordinatörü sayın Op.Dr.Ömer Kurt ve bahar hastanesi başhekimi sayın Op.Dr.Davut Baykan tarafından takdim edildi.

Op.Dr.Ömer Kurt, ‘’Eşinizi Kaybettikten sonra çocuklarınızın bu hüzünlü süreci çabuk atlatmalarında göstermiş olduğunuz gayret ve rahmetli eşinizin hastanemiz çalışanlarının gönlünde bırakmış olduğu hoş seda,sebebiyle bu yılki Bahar sağlık gurubu  yılın annesi ödülünü almaya layık görüldünüz sizin ve evlatlarınızın her zaman yanınızda olacağımızı vurgulamak isterim, ayrıca Esra hanımada evlatları için göstermiş olduğu fedakarlık içinde kutlarım,her iki anneye de sağlık ve mutluluklar dilerim’’ dedi.