Rentıp Hastanesine Bahar Geldi

Rentıp Medikal Ürünler A.Ş.’nin bütün hisseleri Bahar Hastanesi tarafından devir alındı. Bursa'nın prestijli markası olan Özel Rentıp Hastanesi, Nilüfer FSM Bulvarı’nda 2001 yılından sağlık sektörün içerisinde faaliyet göstermektedir. Yeni Hizmet binasına 2012 yılında taşınan Rentıp Hastanesi, 10.000 m2 kapalı alanı üzerinde 4’ü suit, toplam 60 yatak kapasitesine sahip. Genel, Kalp Damar Cerrahisi, Koroner ve Yeni Doğan Yoğun Bakımları bulunan Hastanenin 4 ameliyathanesi mevcut.

MİSYONUMUZ “SAĞLIKTA GÜVENİ” BURSA'YA YAYMAK

Bahar Sağlık Grubu Genel koordinatörü Op.Dr.Ömer Kurt  “Sağlık sektörünün getirilerini tekrar bu sektöre yatırım yapmak suretiyle hizmet ağını, kalitesini ve çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Bunun için doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızla çok ciddi gayret gösterdik ve bunun sonucu olarak Bursa’nın teveccühüne mazhar olduğumuza da inanıyorum.”dedi.

YENİ HASTANE ARAYIŞI BİZİM İÇİN ZORUNLUYDU

Özel Bahar Hastanesinin uyguladığı istikrarlı yürüyüş ve fiyat politikasının kendilerine hep hasta kazandırdığını anlatan Genel Koordinatör Kurt, “Bu büyüme ile mekanımız bize yetmez oldu. Günde 1500-2000 hasta gelmesi bizi yeni yerler arayışına itti. Hastalardan gelen talepleri karşılamakta ciddi anlamda zorlanıyorduk meyvesi Rentıp Hastanesi oldu. Şuanda Bahar Hastanesi olarak, toplam 75 doktor ve 550 sağlık çalışanı hizmet sunuyoruz. Bünyemize kattığımız Rentıp Hastanesinde ise 40 hekim ve 250 sağlık çalışanımız var.

Bahar Sağlık Grubu olarak 115 hekim toplam 800 kişilik sağlık çalışanı ile Bursa’nın en büyük özel sağlık grubu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

FİYAT POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİK YOK

Bahar Sağlık Grubunun fiyat politikasında ciddi bir değişiklik olmadığını belirten Op.Dr.Ömer Kurt ”Özellikle Rentıp Hastanesinde ciddi oranda  fiyatları aşağıya çekerek makul bir seviye indirdik ayrıca Bahar Hastanesi ve Rentıp Hastanesi olarak halkımızın rahatlatan bir fiyat politikası benimsiyoruz ve bunu da misyonumuzun bir görevi olarak kabul ediyoruz.” dedi

AYRICALIKLI HİZMET ALMAK İSTEYENLER İÇİN RENTIP VAR

Op.Dr.Ömer Kurt Özel Rentıp Hastanesinde; abartılı ücretler vermek istemeyip de aynı zamanda , kuyrukta da beklemek istemeyen hastalara hizmet vereceklerini anlattı. Ren Tıp Hastanesinin şu anda günlük 300 hastaya hizmet verdiğini belirten Op.Dr.Ömer Kurt, randevu sistemi ile üst sınır olarak, 600 hastayı geçmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Bahar Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Op.Dr.Ömer Kurt “Rentıp Hastanesini hisselerini bünyesine katıldığının duyulması ile beraber hasta sayısında artış hemen kendisi gösterdiğini belirtti. “ diye sözlerini bitirdi.