Özel Bahar Hastanesi Merinos Kongre merkezi Teras katında hastane bünyesinde görev yapan doktorlara ve hastane çalışanlarına iftar yemeği verdi. İftar yemeğine yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Op.Dr. Ömer Kurt, İftar yemeği davetine katılan tüm Bahar Ailesine teşekkür etti. Bursa’nın tanınmış tasavvuf müziği sanatçısı Mürşit Kavurmacı, güzel ilahi ve sanat müziği ile iftar yemeğini renklendirdi. Yemekte bir konuşma yapan Bahar Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Kurt ramazan ayının maneviyatı ile ilgili kısa bir konuşmasının ardından sözlerine şöyle devam etti. ”Geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar yemeği ile geçen yıllarda da olduğumuz gibi bu senede beraber olduk. Bahar Ailesini bu kadar kalabalık görünce haklı bir gurur yaşıyorum İnşallah gelecek yıllarda katlanarak büyüme devam ederiz” dedi.

Ayrıca Nijerja’dan canlı yayınla bağlanan Bahar Hastanesinin başhekim eski yardımcısı Op.Dr.Mustafa Ahsen, Bahar ailesi ile hasret giderdi. Doktor Mustafa Ahsen “ Bahar Hastanesinde ulvi bir görev üstlenmiştim şimdi Nijerya da açtığımız yeni bir Hastanemiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca Nijerya da çalışmak isteyen hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarına kapımızın her zaman açıktır” diye belirtti. Geçici görevle Nijerya da olan Dr.Yavuz Okur da canlı yayına bağlanıp Nijerya da Ramazan Ayının güzelliklerinden bahsetti.

İftar sonrasında Sihirbaz Abduri hazırladığı program ile çocuklar neşeli anlar yaşattı.