Bursa’da Özel Bahar Hastanesi’nde yapılan ameliyatla bir hastanın karnından 9 kilo 300 gram ağırlığında bir kitle çıkarıldı.

Yaklaşık bir yıldır karnındaki büyümeden dolayı rahatsız olan ve eşinin ısrarıyla Hastaneye başvuran Mahire Saygı (62)’yı Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Davut Baykan muayene etti. Yapılan muayene ve tetkiklerin sonucunda karnındaki şişkinliğin ve büyümenin nedeninin tümoral bir kitle olduğunu belirlendi.

Özel Bahar Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr Davut Baykan ”Yaklaşık 1 yıldan beri yaşlılığa bağlı karnındaki şişkinlik ve karın büyümesi şikayeti ile gelen hastanın yaptığımız tetkiklerinde, karın bölgesinde tümoral bir kitle olduğu anlaşıldı. Hemen ameliyata aldığımız hastanın karnından 9 kilo 300 gram ağırlığında bir kitle çıktı.” diye belirtti.

Özel Bahar Hastanesinin Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt ”Hastanın şifa ile taburcu olması bizim için önemi. Ayrıca halk tarafından bilinen yanlış algıların aslında ciddi rahatsızlıkların sebebi olabileceğini bizlere bir kez daha göstermiş oldu.”diye belirtti.

Hasta Mahire Saygı (62) de şu an kendisini kuş gibi hafif hissettiğini belirterek kendisini ameliyatı gerçekleştiren sağlık ekibine teşekkür etti.